Blog

Tilmeld nemt moms til PBS

Det der med momsen, - som skal indbetales, - Ikke for tidligt (for så får man pengene tilbage), og ikke for sent, så får man bøder, - Men det er nemt at tilmelde momsen til PBS, her får du guiden.

Tilmeld nemt moms til PBS →
Blog

Moms og skattetjek til mindre virksomheder

Skatteministeriet i samarbejde med FSR - Danske revisorer, - lancerer i Januar en prøveordning hvor små og mellemstore virksomheder kan få foretaget et moms og skattetjek af en revisor, - det er så vidt vi kan se målrettet virksomheder der har mulighed for normalt at fravælge revision (baseret på virksomhedsform / omsætning m.v.)

Moms og skattetjek til mindre virksomheder →
Blog

Den nemme betalingspåmindelse

Når du desværre skal udsende betalingspåmindelser en gang i mellem,- er det vigtigt den formidler budskabet om betalingens vigtighed på en nem og simpel måde. - Med email skabelonerne i EasyBill gør du det nemt, så du ikke behøver skrive samme tekst hver gang.

Den nemme betalingspåmindelse →
Blog

Gør din faktura mere spiselig

Der mange der venter med at fakturere, fordi de der spændt på om modtageren er klar til at modtage fakturaen, - Jeg oplever selv den fornemmelse tit og ofte, - Men i virkeligheden er en faktura noget af det naturlige som en afslutning på et stykke leveret arbejde. - Kunne du forestille dig at tanke benzin uden at betale?. - Her er et par tips til at gøre din faktura lidt mere spændende.

Gør din faktura mere spiselig →
Blog

EasyBill v1.1

Vi har fået en del tilrettelser ind denne gang - deriblandt et helt nyt kontrol panel til faktura funktioner.

EasyBill v1.1 →
Blog

Ny faktura skabelon

Vi har tilføjet endnu en skabelon til EasyBill's galleri over standardskabeloner - Så nu kan du lave detaljerede fakturaer grupperet udfra projekter.

Ny faktura skabelon →